Inregistrare


Ce includ serviciile oferite de LaRegistru.ro?

Serviciile noastre includ urmatoarele: redactarea documentelor necesare infiintarii unei societati/altui tip de entitate, depunerea dosarului la Registrului Comertului si ridicarea acestuia.

Exista alte costuri ascunse?

Nu. Serviciile noastre includ doar redactarea documentelor necesare pentru inregistrarea societatii, dar nu si alte documente sau contracte care au legatura cu desfasurarea activitatii acesteia.

Onorariul perceput de LaRegistru include obtinerea unei autorizari/licente ulterioare pentru desfasurarea activitatii mele?

Nu. Cu toate acestea, firma noastra va poate acorda consultanta in acest domeniu. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Cat ca dura infiintarea societatii mele?

De obicei (daca nu exista probleme sau neclaritati) specialistii nostri au nevoie de 48 de ore pentru a redacta documentele necesare. Din momentul semnarii si depunerii acestora, Registrul Comertului de obicei mai are nevoie de aprox. 3 zile lucratoare pentru a emite Certificatul de Inregistrare.

Care sunt mai exact pasii infiintarii unei societati prin LaRegistru?

Pasii sunt urmatorii:

1) Completarea formularelor noastre online.

2) Efectuarea platii online, transfer bancar sau in cash la sediul nostru.

3) LaRegistru va redacta toate documentele necesare inregistrarii societatii si vi le va pune la dispozitie in format digital pentru aprobare/semnare.

4) Administratorii/asociatii vor semna Declaratia pe proprie raspundere ca indeplinesc cerintele necesare in fata unui notar public.

5) Specialistii nostri vor depune documentele primite in original la Registrul Comertului.

6) In aprox. 3 zile lucratoare Registrului Comertului va emite Certificatul de inregistrare.


Cum functioneaza?

1) Completezi formularele si faci plata

2) Noi redactam documentele

3) Tu semnezi

4) Noi inregistram firma


Ai o nelamurire?

Suna-ne la +40 723 500 027 pentru a-ti putea da toate detaliile de care ai nevoie.